Doprava zdarma od 1500 Kč. 🛒

Rozkvetlá blahopřání k narozeninám, ke svatbě i jen tak

Pokud hledáte způsob, jak potěšit své blízké originálním a vkusným přáním, jste na správném místě. Ať už hledáte blahopřání k narozeninám, svátku, svatbě, pro děti, či k narození miminka nebo chcete někoho jen tak potěšit vlídnými slovy, v mé nabídce najdete přesně to, co potřebujete.

 

Už vás unavují nudná a často přeplácaná přání, která buď postrádají nápad, nejde jim rozumět, nebo jejich vybledlé obrázky připomínají dávno zapomenuté časy? Chápu vás, nejednou jsem stála bezradně před regálem s přáními v obchodě a nemohla si vybrat.

Proto jsem se rozhodla vytvořit svou vlastní kolekci blahopřání, která je jako stvořená pro to, aby oslavila všechny důležité chvíle vašeho života. Pro radost z narození miminka nabízím něžná přání, která oslavují příchod nového člena rodiny s láskou a jemností. Malí raubíři ocení hravá dětská blahopřání, která vykouzlí úsměv na tváři. A pro ty, kteří se vydávají na společnou cestu životem, mám romantická svatební blahopřání.



Jemnost provedení, dětská hravost i provoněná louka

Věřím, že dárky a přání by měly být nejen krásné, ale i osobní, a proto jsou mé autorské kolekce vytvořeny s láskou a péčí, aby přinášely radost a pohodu do života těch, kteří je dostanou.  Ponořte se do světa rozkvetlých akvarelových květin v kolekcích Od soumraku do úsvitu, Včely, Jarní aj., nebo nahlédněte do říše zvířat a hub, případně se jen potěšte pohledem na jemné linky perokresby v kolekci Holek Knihomolek.

Nezáleží na tom, zda máte krasopis, nebo škrábete jako kocour (v tom případě nepřehlédněte přání i pro Kočkomily), tato blahopřání snadno přenesou vaše myšlenky a pocity k těm, na kterých vám záleží.

Těší mě, že přáníčka jsou následně často vystavena na lednici, zarámovaná na poličkách, či slouží jako záložka v knize a neskončí tak zapomenuta v hlubokých útrobách šuplíku.


Když jen slova nestačí a hodil by se i dárek

Pokud hledáte něco více než jen blahopřání, mám pro vás připravené i dárkové balíčky, menší i větší, decentní i rozkvetlé, domů i do officu. Každý balíček je sestaven tak, aby potěšil obdarovaného nejen na pohled, ale i obsahem. Všechny produkty v balíčcích jsou praktické a kvalitní, což z nich činí ideální dárek pro každou příležitost.

Nebo si balíček složte sami dle svého vkusu z celkové nabídky Rozkvetlého papírnictví . A pokud se přeci jen nemůžete rozhodnout nebo chcete dát svým blízkým možnost vybrat si sami, mám pro vás ideální řešení – dárkový poukaz. Umožníte jim, aby si vybrali přesně to, co je potěší nejvíce, ať už jde o sešity, šanony, samolepky či jiné kancelářské nezbytnosti a radosti.

 
Síla vašeho přání nekončí jen na papíře

Zkrátka, u osobního blahopřání jde o mnohem víc než jen o kus papíru. Je to způsob, jak vyjádřit naše city, myšlenky a podporu. Každé přání, které posíláme nebo dáváme, nese kousek nás samých – naše radosti, naše naděje a naši upřímnou gratulaci. V dnešní uspěchané době to může být malým hřejivým okamžikem, který přináší světlo a teplo do života těch, na kterých nám záleží.

Takže příště, až budete vybírat blahopřání, pamatujte, že vaše slova mají sílu dotknout se srdce a vytvořit vzpomínky, které budou milou připomínkou toho, že jste na někoho mysleli a že vám na něm opravdu záleží.